Ontdek ... onze lettertypes

Bij onze gravures of "say my name" sieraden kan je kiezen uit diverse lettertypes.

Via de knop kan je een overzicht downloaden van alle letters en cijfers in elke beschikbaar lettertype.

Wil je graag een specifieke naam of woord in een bepaald lettertype zien, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. We bezorgen je dan met plezier een voorbeeld van jouw specifieke naam of woord in al onze beschikbare lettertypes.

Wil je graag iets laten uitwerken in een ander lettertype? Ook dat kan zeker! Je mag ons hierover altijd vrijblijvend over contacteren.

Ontdek .. onze symbolen & tekeningen

Een van de mogelijkheden bij het graveren van een disc is te kiezen uit onze uitgebreide collectie van symbolen en tekeningen.

Via onderstaande knop kan je een volledig overzicht downloaden van al onze symbolen & tekeningen. Wil je graag een bepaald symbool laten graveren, maar kan je het niet in ons overzicht terugvinden? Laat het ons zeker weten!

Ontdek ... onze krachtdieren

De krachtdieren maken delen uit van onze collectie "symbolen & tekeningen" maar willen we hier toch even extra onder de aandacht brengen.

Krachtdieren zijn dieren die in de spirituele wereld worden gezien als gidsen of helpers voor individuen. Ze beschermen, begeleiden en geven inzichten. Ze worden vaak geassocieerd met specifieke eigenschappen of krachten, zoals moed, wijsheid, kracht, intuïtie en creativiteit. Ieder dier heeft zo z’n eigen spirituele betekenis.

Ontdek ... onze materialen

Al onze sieraden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Scherpenheuvel-Zichem. Wij maken gebruik van gold filled voor onze gouden en rosé gouden sieraden. De zilveren sieraden zijn gemaakt uit Sterling zilver.

Soms kan het gebeuren dat wij veranderen van bv type ketting of slotje. Dit doen we enkel als we onze sieraden hierdoor kunnen verbeteren. Hierdoor kan het wel zijn dat jouw sieraad er soms net ietsje anders uitziet dan op één van onze foto's of vorige bestellingen.

Ontdek hieronder meer over de materialen die wij gebruiken.

Ontdek ... hoe je een goede vingerafdruk/pootafdruk maakt

Bij elk sieraad met disc kan je een vingerafdruk of pootafdruk laten graveren. Hiervoor is het natuurlijk belangrijk dat je ons een goede afdruk kan bezorgen. Hieronder kan je een stappenplan downloaden dat je kan helpen om een mooie afdruk te maken.

Heb je hierover nog vragen? Aarzel zeker niet ons even te contacteren.
Succes ermee!

Ontdek ... onze geboortebloemen & -stenen

Onze geboortebloemen kan je laten graveren op elk gepersonaliseerd sieraad met disc. Je kan kiezen voor één geboortebloem, maar je kan ook een boeketje van verschillende bloemen samenstellen.
Geef je sieraad nog een extra uitstraling met één of meerdere geboortestenen.